JÄSENET


KARLO HAAPIAINEN

Karlo Haapiainen on helsinkiläinen näyttelijä, muusikko ja käsikirjoittaja, joka työskentelee laajasti esittävien taiteiden näyttämöillä. Teatterissa häntä kiinnostaa rehellisyys, uusien maailmojen aukeaminen, runous ja anti-ihanteet.

JOEL HÄRKÖNEN

Joel Härkönen on helsinkiläinen teatterityöläinen, joka on kolunnut teatterin eri työrooleja vuodesta 2010 lähtien. Tällä hetkellä hän on keskittynyt esitysten ohjaamiseen. Teatterissa häntä kiinnostaa sen mahdollisuus herkistää ihminen, niin katsoja kuin tekijäkin, uusille ja vieraille kokemuksille - tuntemattomalle.

MILLA KUIKKA

Milla Kuikka on helsinkiläinen taiteilija, joka tunnetaan tinkimättömästä intohimostaan teatteria kohtaan. Hän uskoo rajoja ylittävään taitelijuuteen. Milla on kasvanut näyttelijäksi, oppinut laulamaan sekä ohjannut esityksiä. Niin taiteessa kuin elämässäkin hän luottaa ihmiseen, kauneuteen ja huumoriin.

LARI LÄTTI

Lari Lätti toimii Rintamateatterin lavastajana, päivätöikseen hän rakentaa kitaroita Turengissa. Larin erikoisosaamista ovat myös erilaiset mekaaniset härvelit, metallityöt ja ojankaivuu. Teatterin tekeminen on vienyt häntä viime aikoina yhä enenevissä määrin mukanaan.

OTTO PILLI

Otto Pilli on helsinkiläistynyt näyttelijä-muusikko, jonka huumorintaju ja mielenmaisema on puhdasta kymenlaaksoa. Ominaista tälle pula-ajan Morrisonille on mielentilojen heilahtelu ja äärimmäinen herkkyys. Lavalla Ottoa kiinnostaa nostalgia ja epäsovinnaisen huumori.

AINO SIMOLA

Aino Simola on maantieteellisesti juurtumaton pukusuunnittelija ja modisti. Elämässä häntä kiinnostavat tutun ja vieraan kohtaaminen, käsityöläisyys sekä kärsivällisyyden tavoittelu. Hän on kasvanut Keravanjoen varrella vesiliskoja ja sammakonkutua tutkiskellen.

JULIUS SUSIMÄKI

Julius Susimäki on helsinkiläinen teatteritaiteilija. Erityisen kiinnostavan esiintyjän Susimäestä tekee hänen täysin omanlaisensa fyysinen taito ja ajattelu. Hän on tehnyt kaksi poikkitaiteellista sooloesitystä, ON AIKA (2014) ja OTE (2016). Hänet on tunnettu vahvasta omistautumisesta työlleen, sekä periksiantamattomuudestaan.